Majlis Tilawah Dan Menghafaz Al -Quran
Peringkat Kebangsaan Tahun 1441H / 2020M
Upacara Mengangkat Sumpah Memegang Jawatan
Di hadapan YA Datuk Martin Idang, Hakim Mahkamah Tinggi Kota Kinabalu diketuai oleh YBhg. Datuk Ismail Awang Besar, JP, (Pengerusi SPANS) serta Ahli-Ahli SPANS
Upacara Mengangkat Sumpah Memegang Jawatan
Dari kiri: YBhg. Datuk Filik bin Madan (Ahli), Tuan Haji Mohd Hanan bin Ramli, JP (Ahli), YBhg. Datuk Ismail bin Awang Besar, JP (Pengerusi), YA Datuk Martin bin Idang, YBhg. Datuk Claudius Roman, JP (Timbalan Pengerusi), Tuan Haji Salimi bin Maralim, JP (Ahli), YBhg. Datuk Yeo Boon Kiat (Ahli), Puan Siti Afsah Mohd Kudi (Setiausaha)
Majlis Sekalung Budi Seikhlas Penghargaan
Puan Siti Afsah Mohd Kudi, Setiausaha SPANS menyampaikan ucapan alu-aluan
Majlis Sekalung Budi Seikhlas Penghargaan
YBhg. Datuk Ismail Awang Besar, JP, Pengerusi SPANS menyampaian ucapan
Majlis Sekalung Budi Seikhlas Penghargaan
YBhg. Datuk Ismail Awang Besar, JP, Pengerusi SPANS merakamkan gambar kenangan bersama Ahli-Ahli, Mantan Ahli-Ahli, Pegawai dan Kakitangan SPANS
Majlis Sekalung Budi Seikhlas Penghargaan
YBhg. Datuk Ismail Awang Besar, JP, Pengerusi SPANS merakamkan gambar kenangan bersama Ahli-Ahli dan Mantan Ahli-Ahli SPANS

DASAR PRIVASI

 

Privasi anda

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.

Maklumat Yang Dikumpul

Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari portal ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.

Apa yang akan Berlaku jika Saya Membuat Pautan kepada Portal/Laman Web yang Lain?

Portal ini mempunyai pautan ke portal/laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa portal/laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap portal/laman web yang dilayari.

Pindaan Dasar

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.

 

 


Kerajaan Negeri Sabah myGovernment MSC Malaysia SPA Malaysia

DASAR KESELAMATAN |   DASAR PRIVASI  |  PENAFIAN  |  NOTIS HAK CIPTA  |    PETA LAMAN
Sesuai dipapar menggunakan IE Versi 7.0 & ke atas dan Mozilla Versi 2.0 & ke atas dengan resolusi 1024 x 768. |
© Hak Milik Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah