PERUTUSAN PEGAWAI DAERAH

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih di atas lawatan anda ke laman web kami. Salam sejahtera dan Salam damai.

Laman ini pada mulanya diluncurkan dalam internet pada tahun 2002, dan pada tahun ini laman ini telah diberi wajah baru. Seperti yang kita tahu daerah kudat terkenal dengan industri perikanan dan pelancongan. Destinasi pelancongan tidak terhad kepada Simpang Mengayau atau Rumah Panjang Tradisional tetapi banyak lagi tempat menarik yang boleh dikunjungi. Diharap dengan adanya laman ini, sedikit sebanyak dapat membantu anda mengenali daerah kudat.

Terima kasih juga kepada JK ICT Pejabat Daerah Kudat yang berusaha untuk mengemaskini laman ini. Tidak dinafikan masih terdapat kelemahan dan kekurangan dalam laman web ini namun ianya akan diperbaiki dari masa ke semasa. Sekian dan terima kasih.

 

[ SAPDIN IBRAHIM ]
PEGAWAI DAERAH KUDAT

 


 

 Hakcipta adalah terpelihara©Pejabat Daerah Kudat ( 2016 ),

Peti Surat No.21, 89058 KUDAT SABAH  MALAYSIA
Tel : +06-088-620410, Fax : +06-088-611303.

Notis Penafian : Pihak Pejabat Daerah Kudat, tidak bertanggungjawab ke atas kerugian atau kerosakan yang dialami oleh pengunjung, diatas penggunaan sebarang maklumat yang terdapat dalam laman ini.

Paparan Terbaik : Portal ini sesuai dipaparkan melalui pelayar Mozilla Firefox dan Google Chrome.

Resolusi Paparan  1024 X 768 Pixels

 

TARIKH KEMASKINI : 30 JANUARI 2018