Pegawai Eksekutif

Mumin Amsah,
Pegawai Eksekutif,
Majlis Daerah Keningau.

 

Assalamulaikum dan salam sejahtera.

Bermula tahun 2013 adalah tahun cabaran bagi Majlis Daerah Keningau dalam usaha merealisasikan dan melaksanakan fokus utama yang melibatkan seluruh peringkat daripada atasan hinggalah bawahan.

Keutamaan Majlis Daerah Keningau memerlukan corak pengurusan penyampaian perkhidmatan yang lebih keriatif untuk menambah baik dan menunaikan system penyampaian Majlis Daerah Keningau.

Dalam usaha untuk menjayakan fokus ini, peranan Majlis Daerah keningau amat penting memberikan maklumbalas yang tepat “timely” dan seksama kepada “stakeholders”. Melalui fokus ini ianya akan memberi ruang kepada kami untuk menghasilkan “value added overcome” dan impak yang penting untuk mencapai kejayaan. Dengan slogan Dunia Tanpa Sempadan, pelawat-pelawat yang melayari laman web ini boleh mendapat maklumat-maklumat penting tentang Majlis ini dengan hanya menggunakan hujung jari sahaja selaras dengan kepintangan masa kini dalam memberi perkhidmatan yang baik kepada pelanggan dan mendekatkan pelanggan/ pelawat dengan Majlis Daerah Keningau.

Kami juga bersedia untuk di tegur bagi memperbaiki kelemahan, kekurangan dan kesilapan demi memenuhi kehandak pelanggan semua.

Semoga anda berpuas hati dengan apa yang dipaparkan melalui laman web ini.

Terima kasih dan selamat melayari Laman Web Majlis Daerah Keningau.

Search
Anugerah-Anugerah
Keratan Akhbar Tempatan
Arkib
Module jsvisit counter
Reserved 50.2% Reserved
Malaysia 27.5% Malaysia
United States 19.4% USA

Total:

106

Countries
00094197
Today: 10
Yesterday: 47
This Week: 171
This Month: 724