Galeri September 2018

Tahniah di ucapkan kepada pasukan bola sepak lembaga bandaran kudat kerana telah menjuarai kejohanan Bola Sepak Antara Jabatan Daerah Kudat 2018, Piala Y.B Ben Chong Merangkap Pembantu Menteri Kementerian Perdagangan dan Perindustrian Negeri Sabah pada 17hb September 2018. Seluruh warga LBK berasa bangga dengan pencapaian dan komitment yang telah diberikan oleh seluruh ahli pasukan.

 

 

 

 

Majlis perpisahan Encik Amansah bin Hj. Tahar dan penyampaian anugerah dan sijil kenangan kepada para graduan yang berjaya menamatkan latihan Industri di Lembaga Bandaran Kudat pada 13 hb. September 2018.

Ribuan terima kasih diucapkan kepada Encik Amansah Bin Hj. Tahar di atas perkhidmatannya selama hampir 10 tahun di bahagian penguatkuasa LBK. Segala jasa dan budi baik beliau akan dikenang seluruh warga LBK. Kami seluruh warga LBK mendoakan semoga maju jaya di tempat perkhidmatan yang baru. Sekian dan terima kasih.

 

Seluruh warga LBK mengucapkan tahniah kepada bakal graduan yang berjaya menamatkan seisi latihan industri di Lembaga Bandaran Kudat. Semoga ilmu dan pengalaman yang diperolehi sewaktu bertugas di LBK dapat menjadi panduan kalian sewaktu berada di alam pekerjaan yang sebenar. Sekian dan terima kasih.

 

 

Tahniah diucapkan kepada kontinjen Lembaga Bandaran Kudat kerana telah merangkul Naib Johan sempena Perarakan Hari Kemerdekaan 2018 bertempat di Kompleks Sukan Kudat pada 05 hb September 2018.