Perlawanan Sukan Muhibbah 3 Penjuru

 

Perlawanan Sukan Muhibbah 3 Penjuru di antara Lembaga Bandaran Kudat, Majlis Daerah Kota Belud dan Majlis Daerah Beluran telah diadakan pada 30hb September sehingga 01hb Oktober 2018 dimana Lembaga Bandaran Kudat selaku tuan rumah acara sukan ini telah mengetengahkan 4 acara yang dikategorikan iaitu Bola Sepak 9 Sebelah, Perlawanan Badminton, Sepak Takraw dan Bola Jaring. Acara ini dilaksanakan dengan jayanya hasil daripada kata sepakat di antara 3 pegawai Eksekutif dari setiap daerah bertujuan untuk mengeratkan silaturahim dan semangat pasukan di antara semua kakitangan yang terlibat. Setinggi - tinggi ucapan terima kasih diucapkan kepada semua kakitangan PBT setiap daerah yang terlibat kerana bersama-sama menjayakan acara sukan Muhibbah ini yang telah berlangsung selama 2 hari.

 

Polisi LBK

Dasar Privasi

Dasar Keselamatan

Peta Laman

Khidmat Pelanggan

Soalan Lazim

 

 

Notis Penafian : Lembaga Bandaran Kudat tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman sesawang ini.

 
Tarikh Akhir Dikemaskini : 18  Mei 2020

 Hubungi Kami Di :-

 

 

 

Lembaga Bandaran Kudat,

Peti Surat 201,

89057, KUDAT.

Talian Am   : 088-624600 /088-624601

Faksimile    : 088-613002

Sebarang aduan, cadangan dan persoalan bolehlah dihantar melalui email di This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.